Termeni şi Condiții

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Seba (https://pizzeriaseba.ro).

Acceptând “Termenii și condițiile” acestui site, acceptați în mod implicit și condițiile de livrare.

Site-ul Seba (https://pizzeriaseba.ro) este operat de societatea SC CARESA CATERING SRL, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/2880/2012. Utilizarea site-ului, incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acestea. Vă recomandăm să citiți cu atenție acest document în vederea folosirii site-ului în cele mai bune condiții.

Efectuăm livrări pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă dacă modul de exprimare al clientului/ utilizatorului nu este adecvat.

Ne rezervăm dreptul de a decide dacă putem livra la o adresa menționată de client/utilizator (exemplu: pe o anumită stradă neasfaltată sau fără acces auto).

În caz de trafic îngreunat, la orele de vârf, ne rezervăm dreptul de a modifica timpii de livrare în funcție de zonă, sau ne rezervăm dreptul de a nu prelua comenzi.

Gramajele sunt exprimate înainte de procesul de coacere. Produsele conţin alergeni.

Utilizator – Definiție

Persoană care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului site, îndeplinind toate cerințele procesului de înregistrare.

Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Informațiile publicate pe site-ul nostru sunt informații de interes general despre compania noastră, produsele comercializate de aceasta, cât și alte informații considerate ca fiind utile pentru utilizatori. Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Compania noastră este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia. Fotografiile expuse pe site pot avea caracter informativ; acestea sunt cu titlu de prezentare.

Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale companiei noastre, prevăzute de legislația în vigoare. Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Prin accesarea acestui site, sunteți, de asemenea, de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Administratorul Seba (https://pizzeriaseba.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). SC CARESA CATERING SRL nu garantează pentru acurateţea sau integralitatea conţinutului acestui site.

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale site-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe site. În consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Seba (https://pizzeriaseba.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Seba (https://pizzeriaseba.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori si administratorii Seba (https://pizzeriaseba.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului Seba (https://pizzeriaseba.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii și condițiile de utilizare ale site-ului, accesând link-ul “Termeni și Condiții” în orice moment, aflat la baza fiecărei pagini a site-ului Seba (https://pizzeriaseba.ro).

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, la adresa: pizzaseba@yahoo.com.

NOU! Ne-am mutat pe str Muresului Nr.14. Va asteptam cu drag in noua locatie!
This is default text for notification bar